Arbetskläder

Byggtips

Arbetskläder

Gillar du som jag att snickra på fritiden? Klart du ska ha dig ett par rejäla arbetsbyxor! Att komma hem från kontorsjobbet, dra på sig arbetsbyxorna och fortsätta med byggprojektet är något av det bästa jag vet. Riktiga arbetskläder underlättar arbetet med sin bekväma passform och alla praktiska fickor gör att du snabbt får tillgång till verktyg och annat som de rymmer. Rätt arbetskläder ger en känsla att bli mer som en ”riktig” hantverkare.

Arbetskläder

Dessa arbetsbyxor från Blåkläder som jag hittat på Tingstad Prowear sitter riktigt bekvämt och har ett helt gäng fickor och finesser; två lösa spikfickor som kan stoppas innanför byxan, bakfickor med bälg, hammarhank, ficka på lår, tumstocksficka, dubbel knivhållare, benficka, telefonficka, pennficka och extraficka, mejselfickor på höger spikficka, knäskyddsfickor med möjlighet till två knäskyddsplaceringar, ID-kortsficka, D-ring.

Fickor

Midjebyxa i färg 4699 armegrön/svart, storlek C48. Fickor för tumstock, penna, spik, knäskydd, lårficka, knivfäste m.m.

Mejslar

Rymliga fickor för spik, skruv, mejslar och andra verktyg, mobil m.m.

Fickornas placering gör att man har full rörlighet och det som förvaras i fickorna är inte i vägen när man behöver arbeta på knäna eller klättra på stegar och byggnadsställningar. Materialet i byxorna är mycket slitstarkt och de kommer att följa med mig på många snickarprojekt framöver. På Tingstad Prowear finns massor av proffskläder.

By  -      

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *