Dörrklocka

Bloggat

Kommentarer

Här samlar vi ett gäng fina kommentarer vi fått från våra kunder!

Fler kommentarer och recensioner finns på Google, Hitta.se och RECO.se.

Recensera Byggoteknik.se på Google!

Nu har vi installerat räknaren och fått de första 100 passeringarna. Toppen! Klas Almstedt, Ordförande Rörbäcksnäs Idrottssällskap

Cyklisträknare

Tack för väl utfört arbete och gott samarbete kring installationen. Vi är mycket nöjda med räknaren och dess funktioner. Den är precis vad vi behövde och uppfyller vårt behov. Stort tack från oss på Vasaträffen. Ann-Marie Henriksson, enhetschef hälsofrämjande enheten Norrmalm

Besöksräknare på Vasaträffen i Stockholm

Blev jättebra, tyst och smidig, betydligt mer osynlig än vår gamla från början 90-tal!
Hoppas nu på många besök att räkna! Anna Normann, Skanörs bibliotek

Besöksräknare till Skanörs bibliotek

Till skillnad mot vårt gamla system så kan personalen betydligt lättare se antalet besökare på räknaren från Byggoteknik. Vi valde att sätta dosan i lagom höjd för personalen och på ett sätt som de tyckte var bra. Den nollställs varje dag så just detta var viktigt. Personalen tycker också att tillförlitligheten är kanon. Vi har inte ställt om känsligheten utan vi använder den som den kommer med vilket funkar hur bra som helst!
Jerry Malmström, Rustmästare/Museitekniker Landskrona Museum

Besöksräknare Landskrona Museum

Monica Johansson i Skåne skriver:

Den lilla ”Manicken” med röd topp funkar toppenbra! Satte dit den med en sockerbit emellan, blev rätt utetemperatur direkt. Värmepumpen startade o det blev varmt inne! Har en gammal Greenline pump. Tack från en nöjd och varm Skåning. 👍🌼 Monica Johansson

Givare temperatur­sensor utomhus

Jonas Eriksson i Enköping skriver:

Trots att jag hållit på/arbetat med bygghantverk i 40 år och byggt ett antal trappor både inomhus och utomhus, så är den här appen ett helt ovärderligt och tidssparande hjälpmedel. Hade utan tvekan gett dem 10 stjärnor om det varit möjligt, så funderar du att bygga en trappa så rekommenderar jag starkt att du laddar ned den. På mindre än en minut så har du en färdig, komplett, ritning med alla mått och enkla tydliga beskrivningar. Jonas Eriksson i Enköping

Trappkalkylatorn nu som App!

ELISABETH NOBUOKA NORDIN skriver:

Det här är det smartaste som går att läsa på hela world wide webb om pallkragar, Daniel! Tro mig, jag har dammsugit hela nätet. Och sparar nu massor av pengar på att inte bygga själv i den form jag vill ha utan bygga den med pallkragar. Formmöjligheterna är ju oändliga. Tack ska du ha!!!

2 pallkragar blir 2,5

Kerstin Flodén skriver:

Nu har två händiga sjuttio+ och sjuttio- fördigställt vår nya trappa. Vi är väldigt nöjda, hade aldrig gått utan din trappapp! Nu kan barnbarnen gå säkrare, och vi med. Hunden Ester inviger och trivs också! mvh Kerstin och Gunnar Flodén

Trappkalkylatorn nu som App!

SUSANNE skriver:

Toppenlevererat redan idag, vilken fin service du har. Nu har vi hittat brottet med hjälp av detektorn, å klipparen går igen. Tacksam!

Hitta var kabeln till robotklipparen är av

APPANVÄNDARE skriver:

En riktigt bra app som hjälper vilken amatör som helst att beräkna och bygga en proffsig trappa

Trappkalkylatorn nu som App!

Davve skriver:

Tack Daniel för att du la ut beskrivning på hemsidan som jag kunde hitta felet på min Volvo V40. Nu har jag satt dit transistorn och nu fungerar fläkten perfekt. Stort tack!

Trasig fläkt Volvo V40

Lars Nilsson skriver:

Hamnade på den här sidan av en slump då jag sökte efter någon som säljer nya tryckknappar till Friedland dörrklockor. (För vilken gång i ordningen har jag tappat räkningen på…) Det här var ju en en alldeles strålande idé att ersätta den trötta glödlampan med en led.
Har just pysslat ihop komponenterna och monterat tillbaka tryckknappen och resultatet blev ju lysande 🙂 Den utförliga arbetsbeskrivningen var också helt klockren! Mvh Lars N.

Laga lampan i dörrklockan

Lars skriver:

Tack för snabb leverans. Jodå, nu fungerar värmepumpen igen. Det är en Carrie 30 NQC, men jag tror det är IVT som byggt den. Bra sida du har, kommer nog att beställa mer från dig.

Givare temperatur­sensor utomhus

Göran Forsberg skriver:

GRIMSHOLM KABELBROTTS­DETEKTOR.
Enkel att använda, sparar många timmars onödigt sökande efter kabelbrott. Dessutom ett extra plus för snabb leverans och svar på eventuella frågor.

Grimsholm Kabelbrotts­detektor

Mikaela skriver:

Tack tack tack för den här guiden! Sågar taklister för första gången och testa flera gånger innan jag hittade din beskrivning. Och nu går det jättelätt.

Gersåga lister

Kyoto skriver:

Tack Daniel! Detta fungerade ju strålande! Körde Colgate Max Fresh. Vi är nyinflyttade i ett 1800-talshus och har nyligen börjat upptäcka hästmyror som promenerar inne. Har mycket myror på tomten men nu stubbfräs bokat – och vi ska leta myr-bon närmsta dagarna. Testade att fylla en vanligt sprayflaska med tandkräms-vatten och spraya på myrorna, det fungerade också även om rent skum var mer effektivt.

Problem med hästmyror?

Tobias Coster skriver:

Hej Daniel!
Jag vill bara tacka för en fantastisk produkt. Utan kabelbrottsdetektorn hade jag verkligen inte hittat kabelbrottet, iallafall inte denna sidan av sommaren.
Snabbt, smidigt och enkelt! Ha en fin midsommar och sommar i stort Mvh en nöjd Tobias

Laga begränsnings­kabel till robot­gräsklippare

Tommy skriver:

Era knivar är bäst av fyra olika testade på samma körning med en Husqvarna 430 X och 2300 kvadrat gräs att klippa.
Husqvarna original, Trädgårdsexperten, Oregon, Kinakopia, för mjuka. Dagen efter leverans / kanonbra.

Hitta var kabeln till robotklipparen är av

Maria skriver:

Åh, du borde få en medalj för detta myrdödarmedel! Har hästmyror överallt vid pooldäck och har provat ”allt”, men det enda som hjälpt är ditt tandkrämsrecept. TACK! Du är härmed min gud!!?

Problem med hästmyror?

Anne-Marie Andersson skriver:

Snabb service och mycket bra produkt. Hittade avbrottet som jag inte skulle ha gjort utan sändaren.

Hitta var kabeln till robotklipparen är av

Jerker Norlund skriver:

Appen var helt kanon. Man sparade en massa tid på att inte behöva mäta och räkna och rita en massa!

Build Stairs

Andreas skriver:

Denna sida är guld värd. Varje gång jag ominstallerar någon av mina dator googlar jag bara fram denna sida för att hitta vidare till programmet.

Samsung PC Share Manager för DLNA

Ingis skriver:

SUPERTACK för jättebra tips. Kopierar detta rakt av till byalagets fest på midsommar. Är utsedd till lekledare av ngn anledning och denna sida har just räddat byns lekledare…

Midsommarlekar

Sara o Rickard skriver:

Jag står här brevid min pappa och vill bara tacka för de jätteroliga midsommar tipsen, för det är så att vi ska ha midsommar hemma hos oss detta året. Jag är själv snart 12 år gammal och min pappa är 39, och vi båda tycker lekarna är superroliga! Tack för tipsen! Hur skulle våran midsommar 2008 se ut utan dessa tips.

Midsommarlekar

Rickard Wennerberg skriver:

Vi är mycket nöjda med jobbet Byggoteknik utfört och statistiken är jättebra och underlättar vårt arbete med tillförlitliga underlag. Rickard Wennerberg, Orust Kommun.

Besöksräknare

Mark Willis skriver:

Nu har jag monterat din fina räknare. Mycket enkelt och bra till det behov vi har. Det hela blev helt perfekt!
Tack för jättebra service!

Fordonsräknare Bring Parcels AB

By  -      

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *