Byggnadsställning

Bloggat, Byggprojekt, Renovering

Hyr byggnadsställning

Byggnadsställning i aluminium uthyres. Perfekt om du ska måla om fasaden, byta fönster eller takbeklädnad. Hyr min byggnadsställning! Det är betydligt säkrare och roligare att göra sådana arbeten genom att hyra en stabil byggnadsställning än att balansera på stege. Det är dessutom en billig livförsäkring. Detta är en proffsställning som är 1,45 meter djup, 2,60 meter bred och 6 meter hög. 4 st rejäla hyllplan som enkelt kan läggas på önskad nivå. 4 justerbara stödben ger stabilitet. Byggställningen eller rullställningen är enkel att montera och flytta då den står på stora låsbara hjul som är hela 20 cm i diameter. Är marken kuperad går det att justera hjulen individuellt ca 0,5 meter upp/ner.

Byggnadsställning

Byggnadsställning

Ska du renovera fasaden, måla om eller göra annat arbete där du behöver hyra en byggnadsställning eller målarställning? Jag kör ut den till dig och monterar den på plats mot en kostnad om 2.300 kr samt 700 kr per påbörjad vecka inom följande orter:
Fjärås, Kungsbacka, Anneberg, Onsala, Gottskär, Buerås, Västra Hagen, Lerkil, Halla, Vallda, Särö, Bukärr, Budskär, Malevik, Kullavik, Billdal, Lindås, Askim, Lindome, Kållered.

Allmän utbildning - Ställningsbyggnad

Certifikat ”Allmän utbildning – Ställningsbyggnad”

Kostnadsexempel:
Vecka 1: 3.000 kr
Vecka 2: 700 kr
Vecka 3: 700 kr
TOTALT 3 veckor: 4.400 kr inklusive leverans, montering, demonstration, demontering, bortforsling

Ring Daniel 0709-20 48 36 för mer info när du vill hyra en bra och stabil byggnadsställning. Jag är certifierad ställningsbyggare enligt föreskrifter från Arbetsmiljöverket AFS 2013:4 vilket innebär att jag har kunskap om de senaste reglerna och behörig att uppföra ställning med arbetsplan upp till 9 meter.

Ps. Kanske har du träd som behöver hamlas eller står nära fastigheten och är svåra att ta ner? Säker Skog förespråkar att om motorsåg skall användas är det tillåtet att göra det från en ställning.


Klicka på någon av bilderna för att se mer detaljerad information!

Ställningen går också att bygga i bredd genom att sätta ihop delarna med krysstagen. På så sätt kan ställningen bli hela 10 meter bred och 2 meter hög.


, ,

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *