Sälen Botaniska

Bloggat

Besöksräknare hos Sälen Botaniska

Byggoteknik har levererat en besöksräknare till Sälen Botaniska. De har sedan kompletterat med en egen lösning på laddning via solcell!

Sälen Botaniska är Sveriges högst belägna fjällbotaniska trädgård. Den botaniska trädgården ligger längs Södra Kungsleden i Sälenfjällen och har en unik flora presenterad i en spännande miljö. Byggoteknik har levererat en besöksräknare som de själva har kompletterat med en egen lösning för att ladda batteriet via en solcell! Föreningen sköts helt ideellt och Byggoteknik har bidragit med det vi kan med ett fördelaktigt pris.

Räknaren fungerar utmärkt, mellan 100-250 besökare per dag. Solcellen gör, trots regniga dagar, att det inte märks på batteriet, en evighetsmaskin 😊 Svante, Sälen Botaniska

Vi hoppas att många som besöker Sälen och vandrar på Södra Kungsleden stannar till och besöker Sälen Botaniska, se vägbeskrivning!

Är du också intresserad av att veta hur många som besöker din verksamhet? Läs mer om våra olika besöksräknare eller gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *