Besöksräknare som nollställs med nyckel

Bloggat

Besöksräknare Landskrona Museum

Byggoteknik räknar besökare till Landskrona Museum! De använder våra standardräknare som nollställs med nyckel.

Landskrona Museum använder besöksräknare från Byggoteknik för att få koll på hur många som besöker museet. De har räknare både vid huvudentrén och utomhus vid en grind. Sensorerna vi använder är IP67-klassade (damm- och helt vattentätt om man sänker ner dem i vatten) och går utmärkt att använda utomhus. Räkneverket som sådant kan levereras i vädertålig IP65-klassad kapsel men kan man montera räkneverket i ett skyddat utrymme klarar man sig med vår standardräknare.

Besöksräknare med nyckel för nollställning

Besöksräknare med nyckel för nollställning. Denna har också förlängd högkvalitativ kabel med 9 meter enligt kundens önskemål för att sensorn skall kunna monteras en bit från själva räkneverket och kabeln grävas ner i mark.

Till skillnad mot vårt gamla system så kan personalen betydligt lättare se antalet besökare på räknaren från Byggoteknik. Vi valde att sätta dosan i lagom höjd för personalen och på ett sätt som de tyckte var bra. Den nollställs varje dag så just detta var viktigt. Personalen tycker också att tillförlitligheten är kanon. Vi har inte ställt om känsligheten utan vi använder den som den kommer med vilket funkar hur bra som helst!

Jerry Malmström,
Rustmästare/Museitekniker
Landskrona Museum

Läs mer om våra besöksräknare eller gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *