Besöksräknare med ding-dong

Bloggat

Besöksräknare med ding-dong

Vår populära besöksräknare med trådlös ding-dong har fått ett nytt uppdaterat utseende!

Den här lilla apparaten rymmer en massa finurlig teknik som gör att du får bra koll på hur många besökare som kommer till din lokal. Den skickar trådlöst en signal till en ding-dong ljudenhet så att personalen hör att det kommer in kunder till butiken. Det är även trevligt som kund att höra att man blir uppmärksammad.

Vi är stolt leverantör av egenutvecklade besöksräknare av mycket hög kvalitet och har vår kundbas i butiker, bibliotek, mässor, events, skidanläggningar, naturum, museer och till och med tillverkningsindustri med löpande band.

Besöksräknare med ding-dong

Besöksräknare med trådlös ding-dong. Vid passage räknas besökaren samtidigt som det skickas en signal till en trådlös ding-dong man kan sätta i valfritt uttag längre in i butiken, fikarummet eller på lagret.

Våra besöksräknare går att justera via det lilla vredet under räkneverket så att en kund inte räknas som flera.

Ding-Dong

Ding-dongen kan sättas i valfritt eluttag i butiken, fikarummet eller på lagret. När en besökare kommer in skickas en signal trådlöst till ljudenheten som låter ding-dong och blinkar med ett blått sken så att personalen påkallas att det finns kunder i butiken.

Upp till 5 ljudenheter kan anslutas till vår besöksräknare. Och man kan också komplettera med tryckknapp till ding-dongen om man t.ex. vill sätta en knapp vid dörren eller i kassan som kunden kan trycka på för att bli expedierad. Man kan välja olika ljud; ding-dong, kyrkklockor, ring ring, piano, fågelvissel samt justera volymen i 3 lägen samt tyst.

Så här trevligt låter ding-dong-signalen:

Besöksräknare med ding-dong

Vid passage räknar räkneverket upp 1 och en blå lampa indikerar passage. En röd lampa ovanpå räknaren blinkar och visar att signalen sänds till den trådlösa ljudmottagaren.

Just den här besöksräknaren nollställs genom att trycka på den röda knappen, men den kan också bestyckas med nyckelbrytare eller magnetkontakt. Då kan inga nyfikna råka nollställa av misstag.

Kapslingar

Produktionen sker delvis i batcher om 10 räknare. Här fräses hålet ut för själva räkneverket.

Kretskort

Vårt egenutvecklade kretskort bestyckas med de komponenter som krävs utifrån beställningen.

Läs mer om hur en dag kan se ut på Byggoteknik!

Läs mer om våra olika besöksräknare eller gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *