Vasaträffen på Östermalm i Stockholm

Bloggat

Besöksräknare på Vasaträffen i Stockholm

Vasaträffen på Östermalm är en mötesplats för dig som är senior i Stockholms stad. Byggoteknik har fått förtroende att installera besöksräknare som larmar när 100 personer befinner sig samtidigt inne i lokalen.

Vasaträffen får man möjlighet att umgås och träffa nya vänner. När jag var där och installerade besöksräknare under ett par dagar så var det full aktivitet med gymnastik, musik och livliga diskussioner över lunch och fika. Allt samordnades med trevlig personal och ledare.

Vasaträffen drivs av Stockholms Stad och valet av Byggoteknik som leverantör av besöksräknare genomgick sedvanligt upphandlingsförfarande enligt lagen om offentlig upphandling (LOU).

Besöksräknaren monterades i anslutning till kassaapparaten för att göra det enkelt att avläsa hur många som befinner sig just nu i lokalen samt hur många som har besökt Vasaträffen när dagen är slut. Detta förs ner i en loggbok och sedan nollställs räknaren genom att trycka på den röda knappen. När 100 personer är inne i lokalen samtidigt blinkar två blå lysdioder i underkant av räknaren och då låser personalen dörrarna eftersom inga fler får vistas i lokalen samtidigt.

Tack för väl utfört arbete och gott samarbete kring installationen. Vi är mycket nöjda med räknaren och dess funktioner. Den är precis vad vi behövde och uppfyller vårt behov. Stort tack från oss på Vasaträffen. Ann-Marie Henriksson, enhetschef hälsofrämjande enheten Norrmalm

Här är lite bilder från installationen!

Vasaträffen på Östermalm i Stockholm

Vasaträffen på Norrtullsgatan 12L på Östermalm i Stockholm. Huvudentrén ligger på innergården.

Vasaträffen på Östermalm i Stockholm

Inga-Lill och Daniela på Vasaträffen i Stockholm möter dig med värme och omsorg och har här bullat upp med nybakat, god lunch och nybryggt kaffe. Själva besöksräknaren monterades i kassan så att den är enkel att läsa av och härifrån ser man också tydligt när den larmar när lokalen är full det vill säga när 100 personer befinner sig samtidigt inne i lokalen.

Hoppas på många besökare till denna fina verksamhet! Byggoteknik önskar er stort lycka till med allt!

Är du också intresserad av att räkna antalet besökare? Läs mer om våra olika besöksräknare och gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *