Larmräknare

Bloggat

Byggoteknik levererar räknare till Caverion och Astra Zeneca

Byggoteknik har levererat ett tiotal räknare till Caverion för användning hos Astra Zeneca i Mölndal.

Räkneverken är kopplade till FLIR-kameror som används på Astra Zeneca vid varje inpassage oavsett tid på dygnet t.ex. på morgonen eller efter lunch. Eventuella larm vid en viss nivå räknas med hjälp av Byggoteknik-räkneverken. Systemet är beställt och installerat av Caverion.

Vi har utgått från våra vanliga standardräkneverk för besöksräkning men istället för sensorn som normalt levereras när de används för att räkna passage kopplas de istället direkt till FLIR-kamerornas reläutgång. Daniel, Byggoteknik

Larmräknare

Larmräknare – räkneverk som räknar antalet larm som FLIR-kameror ger utslag på.

Om strömmen skulle försvinna kommer räkneverken ihåg sitt värdet och fortsätter därifrån när strömmen kommer åter. Räkneverkens känslighet går att justera med hjälp av ett vred under räkneverket. Larm och tidsinställningen visualiseras med hjälp av en LED ovanför räkneverket.

Räkneverken fungerar helt perfekt! Tillförlitliga och enkel installation. Lennart, Caverion

Har ni också behov av att räkna något? Det kan vara besökare eller detaljer i produktionen. Byggotekniks räknare används av bl.a. Scania och flera andra tillverkande industrier som har högt ställda krav. Läs mer om våra olika besöksräknare eller gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *