Cyklisträknare

Bloggat

Cyklisträknare

Byggoteknik har levererat en cyklisträknare till Rörbäcksnäs Idrottssällskap.

Rörbäcksnäs, även känd som ”den lilla byn med den stora cyklingen”, ligger mitt i Skandinaviens största skidområde med Trysil i väst och Stöten, Hundfjället och Tandådalen i öst. Här finns fina stigar med olika svårighetsgrader för cross country cykling.

Anläggningen drivs av Rörbäcksnäs Idrottssällskap som numera håller koll på antalet cyklister med hjälp av cykelräknare från Byggoteknik!

Nu har vi installerat räknaren och fått de första 100 passeringarna. Toppen! Klas Almstedt, Ordförande Rörbäcksnäs Idrottssällskap

Cyklisträknare

Cykelräknare till Rörbäcksnäs Idrottssällskap

Cykelräknare till Rörbäcksnäs Idrottssällskap

Cykelräknare till Rörbäcksnäs Idrottssällskap

Besöksräknare utomhus med batteri och strut

Så här ser cykelräknaren ut. Den är batteridriven och anpassad för utomhusbruk. Här finns mer info om vår utomhusanpassade cykelräknare.

Mer info om Rörbäcksnäs finns på deras Facebooksida Rörbäcksnäs MTB.

Cyklisträknare med liten sensor

Cyklisträknare kan också levereras med liten sensor som endast är ca BxHxD 2x4x1 cm stor vilket gör den enkel att gömma undan eller bygga in i t.ex. en stubbe eller liknande. Sensorn har 5 meter kabel och är IP67-klassad vilket gör att den klarar utomhusklimat med regn och rusk

Är du också intresserad av att räkna antalet cyklister på dina leder? Läs mer om våra olika besöksräknare och gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *