3 st besöksräknare

Bloggat

Hyra besöksräknare

Är du intresserad av att veta hur många som besöker din monter eller paviljong på mässan men inte vill köpa eller investera i besöksräknare erbjuder vi räknare att hyra.

Hyra besöksräknare

Genom att hyra vår standardmodell av besöksräknare kommer du snabbt och lätt igång med besöksräkning. Den är enkel att installera och har en justerbar känslighet vilket gör den flexibel för olika typer av installationer och avstånd. Standardutförandet kan mäta upp till 4,5 meter men med större reflektor klarar den upp till 7 meter.

3 st besöksräknare

Vår standardmodell av kundräknare kostar 500 kr + 100 kr/dag att hyra. Frakt 63 kr och moms tillkommer.

Kontakta oss och beskriv ditt behov och när i tiden du behöver räknaren/räknarna så återkommer vi oftast inom samma dag. Och vill du i efterhand köpa loss besöksräknaren så drar vi av hyresbeloppet mot det ordinarie priset.

Artek

’’Hyrde en besöksräknare av Byggoteknik för att överblicka antal besökande till en utställning. Enkel montering, diskret och noggrann besöksräknare. Bra bemötande och service och vi kan varmt rekommendera Byggoteknik’’. Jenny, Artek

Läs mer om våra besöksräknare. Och vill du hellre köpa besöksräknare kan du fylla i ett intresseformulär så återkommer vi med offert inom kort.

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *