Besöksräknare med kablage ovanifrån

Bloggat

Kundräknare

Våra flexibla besöksräknare kan kundanpassas och byggas enligt dina önskemål!

Våra besöksräknare i standardutförande är flexibla och kan kundanpassas på flera olika sätt. I detta fallet ville kunden att kablaget skall anslutas uppifrån för att kunna göra en optimal installation. Denna kundräknare har också utrustats med en indikatorlampa som lyser vid passage och påvisar inställd känslighet.

Besöksräknare med kablage ovanifrån

Besöksräknare med kablage ovanifrån. Nollställs genom att hålla en magnet mot kapseln. På så sätt finns inga knappar eller dylikt som nyfikna besökare kan råka trycka på och nollställa.

Kabelförlängning

Kabelförlängning. Till denna standardräknare med knapp för nollställning har kabeln till givaren förlängts med 20 meter.

Toalettbesöksräknare

Toalettbesöksräknare. Toalettbesöksräknare baserad på vår standardräknare och med magnetgivare. Vi har också en mer avancerad toalettbesöksräknare som larmar efter X antal besök för att påvisa att nu är det dags att städa.

Besöksräknare med nyckel för nollställning

Besöksräknare med nyckel för nollställning.

Besöksräknare med trådlös sändare till ljudsignal

Besöksräknare med trådlös sändare till ljudsignal. Besöksräknaren kan kompletteras med en trådlös sändare till en ljudsignal eller ding-dong som kan sättas i valfritt eluttag i butiken, fikarummet eller på lagret. När en besökare kommer in skickas en signal trådlöst till ljudenheten som låter ding-dong och blinkar med ett blått sken så att personalen påkallas att det finns kunder i butiken.

Ding-Dong

Ding-Dong. Besöksräknaren kan kompletteras med en ding-dong som sättas i valfritt eluttag i butiken, fikarummet eller på lagret. När en besökare kommer in skickas en signal trådlöst till ljudenheten som låter ding-dong och blinkar med ett blått sken så att personalen påkallas att det finns kunder i butiken.

Besöksräknare Skidlift

Besöksräknare Skidlift. En besöksräknare anpassad för att monteras vid en lift i svenska fjällen. Den räknar antalet skidåkare som åker upp i liften! Räkneverket är monterad inomhus i en bod bredvid liftkön. Kabeln förlagd i ett enkelt markrör. Givaren försedd med strut för att skydd mot att bli igensnöad.

Besöksräknare för utomhusbruk

Besöksräknare för utomhusbruk. Besöksräknaren kan byggas in i en IP65-klassad kapsel anpassad för utomhusbruk.

Sprayburk

Produkträknare. Denna räknare används för att räkna produkter i tillverkande industri på ett löpande band.

Vill ni också veta hur många som besöker er anläggning? Läs mer om våra olika räknare eller gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *