Tejpa koppartejpen mot pallkragen eller krukan

Bloggat

Snigelbarriär

Söker man på olika sätt att skydda trädgården mot sniglar hittar man många uppfinningsrika lösningar. Men koppartejp eller snigeltejp som den också kallas tycker jag är den bästa lösningen, ja till och med riktigt snygg!

Mördarsniglar har blivit ett samtalsämne sommartid. ”Hur många tog du ikväll?”, ”halkar på dem på vägen” och ”kryllar av dem i landet”. Det sista kan du enkelt råda bot på. Har du bara en kant runt landet att fästa koppartejp runt så är du säker. Pallkragar och krukor är perfekt. Mellan snigelns slem och koppartejpen uppstår en svag elektrisk spänning som är obehaglig för snigeln vilket gör att den hellre vänder än passerar.

Snigeltejpen skyddar jordgubbarna mot snigelangrepp

Jordgubbslandet är här skyddat från sniglarnas markangrepp. Eventuellt blir det också ett nät om fåglarna visar intresse längre fram.

  • Enkelt att applicera
  • Giftfritt
  • Kräver ingen el
  • Underhållsfritt
  • Snygg att se på
  • Dödar inte snigeln utan hindrar den bara från att krypa över

Köp snigeltejp på byggoteknik.se – längst tejp för pengarna! Det går åt 3,98 meter tejp till en pallkrage. Prova gärna vår Snigeltejpskalkylator 🙂

5 meter snigeltejp
Säkra dina odlingar från sniglar. En remsa snigeltejp på utsidan av pallkragen avskräcker sniglarna från att korsa tejpen då det bildas en svag galvanisk skillnad som känns obehaglig för snigeln varför den hellre vänder tillbaka till där den kom ifrån. Effektivt och helt giftfritt!
Produkt:
Pris:
79,00kr
Antal:
Slut på lager

Alltid fraktfritt inom Sverige!Till kassan Till kassan

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *