Uppdateringar

Bloggat

Summering 2020

Under julledigheten roade vi oss på Byggoteknik att lansera en helt ny produkt; Listjiggen, vidareutveckla vår avancerade besöksräknare och knacka kod till hemsidan med ett antal nya uppdateringar.

Det är alltid kul att följa upp hur många besökare som hittar till byggoteknik.se. Med över 500 olika artiklar och 450 bilder så gör sidan ett visst avtryck på nätet. Ser t.ex. att 46 artiklar pekar mot byggoteknik.se från Byggahus.se som är ett fantastiskt bra forum för hemmapulare. Det är alltså 46 oberoende personer som hänvisar till bra lösningar på byggoteknik.se 🙂 Fantastiskt!
Ser också att vi lyckats mynta ett nytt begrepp där ute ”kabelbrottsdetektor”. Flera andra aktörer som säljer motsvarande instrument har lagt till ordet i hopp om att bli hittade i sökningar. Kabelbrottsdetektor var något vi myntade i april 2016 när vi började importera och sälja instrument för att kunna hitta fel och avbrott på robotgräsklipparens slingkabel.

Besöksräknare

Från och med mars när Corona slog till i Sverige och framförallt i januari 2021 när pandemilagen infördes blev det högaktuellt med besöksräkning i butiker, gym och andra verksamheter. Vi har renodlat vårt utbud till endast 3 olika varianter (från att ha ha haft betydligt fler); enkel besöksräknare, en lite mer avancerad besöksräknare med stöd för in- och utpassage, samt en räknare som ansluts till dator för att kunna visa på en extern skärm hur många besökare som finns just nu i butiken.

Vi har också en ny nischad återförsäljare av våra besöksräknare!

Nya produkter

Listjiggen

Listjiggen

Mycket hände i slutet av 2020 för Byggoteknik. Vi lanserade en helt ny produkt; Listjiggen.

e-handeln

När det gäller webbshoppen har den fått nya funktioner och SEO-förbättringar.

 • Varorna har blivit begåvade med små tumnagelbilder och en kort beskrivning.

  Vara med bild

  Vara med bild

 • Vid checkout visas bild på varorna vilket saknades innan.

  Checkout med produktbilder

  Checkout med produktbilder

 • När man söker på Google efter t.ex. Listjiggen listas varans pris och om den är i lager.

  Pris och lagerstatus saknades

  Pris och lagerstatus saknades

 • Varorna är taggade med varumärke i sökresultatet.
 • Övriga SEO-justeringar och html-valideringar.

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *