Taekwondo Kup 3

Bloggat

Summering 2023

2023 var ett produktivt år för Byggoteknik med flera besöksräknarleveranser, försäljning från webbshopen, växthusbygge och annat kul.

Vägghängd

Termostatdisplayen kan både hängas på vägg och ställas på bord tack vare den rörliga kabelgenomföringen.


Året inleddes med en större beställning av termostatdisplayerna som jag ritat, konstruerat och byggt ihop. Under året har jag levererat hela 25 st av dessa och jag tycker de blev riktigt snygga!

Sedan har Byggoteknik levererat besöksräknare till bl.a. biblioteket på Höglandasjukhuset, Florabiografen och Kulturskolan i Sjöbo, Landskrona museum, biblioteket i Skanör och många fler.
Gjorde också en resa till Stockholm där jag installerade vår lite mer avancerade räknare som kan hantera flera in- och utgångar på Vasaträffen. Samt lite andra applikationer som cyklisträknare för utomhusbruk, detaljräknare för industriellt bruk, tvättkorgsräknare, även den för industriellt bruk. Även inlett nytt samarbete med Abstracta där Byggoteknik levererar besöksräknare som håller koll på hur många som använder deras Silent Pods. Och levererat flera skidåkarräknare till Idre Fjällanläggning! Skall bli spännande att följa upp efter säsongen.

Här är ett urval av projekt som Byggoteknik levererat på under 2023:

Håller även på att nyutveckla en helt ny typ av besöksräknare på uppdrag av en spännande nyetablering i Göteborgsområdet. Mer om detta under 2024…

Diplom

Diplom

På hemsidan har jag publicerat en diplomgenerator som du kan använda för att skapa och skriva ut diplom till barnen när de klarat skidbackarna.

Det har även tillkommit lite fler produkter i webbshoppen som spikklammer och olika NTC-motstånd / temperatursensorer som används av värmepumpsanläggningar för att känna av vilken temperatur ute- och inneluften har.

Och kunderna skriver så fina omdömen om Byggoteknik på hitta.se, Google, Reco och även här direkt på sidan!

Nu har vi installerat räknaren och fått de första 100 passeringarna. Toppen! Klas Almstedt, Ordförande Rörbäcksnäs Idrottssällskap

Tack för väl utfört arbete och gott samarbete kring installationen. Vi är mycket nöjda med räknaren och dess funktioner. Den är precis vad vi behövde och uppfyller vårt behov. Stort tack från oss på Vasaträffen. Ann-Marie Henriksson, enhetschef hälsofrämjande enheten Norrmalm

Blev jättebra, tyst och smidig, betydligt mer osynlig än vår gamla från början 90-tal! Hoppas nu på många besök att räkna! Anna Normann, Skanörs bibliotek

Till skillnad mot vårt gamla system så kan personalen betydligt lättare se antalet besökare på räknaren från Byggoteknik. Vi valde att sätta dosan i lagom höjd för personalen och på ett sätt som de tyckte var bra. Den nollställs varje dag så just detta var viktigt. Personalen tycker också att tillförlitligheten är kanon.
Jerry Malmström, Rustmästare/Museitekniker Landskrona Museum

Den lilla ”Manicken” med röd topp funkar toppenbra! Satte dit den med en sockerbit emellan, blev rätt utetemperatur direkt. Värmepumpen startade o det blev varmt inne! Har en gammal Greenline pump. Tack från en nöjd och varm Skåning. 👍🌼 Monica Johansson

Trots att jag hållit på/arbetat med bygghantverk i 40 år och byggt ett antal trappor både inomhus och utomhus, så är den här appen ett helt ovärderligt och tidssparande hjälpmedel. Hade utan tvekan gett dem 10 stjärnor om det varit möjligt, så funderar du att bygga en trappa så rekommenderar jag starkt att du laddar ned den. På mindre än en minut så har du en färdig, komplett, ritning med alla mått och enkla tydliga beskrivningar. Jonas Eriksson i Enköping

Det här är det smartaste som går att läsa på hela world wide webb om pallkragar, Daniel! Tro mig, jag har dammsugit hela nätet. Och sparar nu massor av pengar på att inte bygga själv i den form jag vill ha utan bygga den med pallkragar. Formmöjligheterna är ju oändliga. Tack ska du ha!!!

Toppenlevererat redan idag, vilken fin service du har. Nu har vi hittat brottet med hjälp av detektorn, å klipparen går igen. Tacksam!

Tack Daniel för att du la ut beskrivning på hemsidan som jag kunde hitta felet på min Volvo V40. Nu har jag satt dit transistorn och nu fungerar fläkten perfekt. Stort tack!

Hamnade på den här sidan av en slump då jag sökte efter någon som säljer nya tryckknappar till Friedland dörrklockor. (För vilken gång i ordningen har jag tappat räkningen på…) Det här var ju en en alldeles strålande idé att ersätta den trötta glödlampan med en led.
Har just pysslat ihop komponenterna och monterat tillbaka tryckknappen och resultatet blev ju lysande 🙂 Den utförliga arbetsbeskrivningen var också helt klockren! Mvh Lars N.

Tack tack tack för den här guiden! Sågar taklister för första gången och testa flera gånger innan jag hittade din beskrivning. Och nu går det jättelätt.

Akvarium

Redo för leverans!

På byggsidan har jag levererat ännu fler ”akvarium” som används till att fästa marknadsföringsmaterial i hyllorna på Bauhaus och Krauta.

Växthus / uterum

Växthus / uterum

Det stora byggprojektet under året var att bygga ett växthus som jag blev riktigt nöjd med. Även om det var ganska kämpigt att gräva ut grunden för hand…

Bygget resulterade i en hel serie med artiklar:

Trappkalkylatorn Top Ten Selling Tools Google Play

Trappkalkylatorn Top Ten Selling Tools Google Play

Mjukvarumässigt har jag gjort några mindre uppdateringar av hemsidan och även publicerat en uppdaterad version av Trappkalkylatorn, som för övrigt är uppe och nosar på plats 5 på Google Play som bäst säljande verktyg.

Taekwondo Kup 3

Taekwon-Do Kup 3

Personligen har jag graderat mig i Taekwon-Do till Kup 3 – blått bälte med rött streck. Superkul och fantastiskt bra träning på Billdal Taekwon-Do!

Ser fram emot 2024 och önskar alla mina, i runda slängar, 30.000 unika besökare/månad en God Jul och ett Gott Nytt År!

God Jul 2023

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *