Kulturhuset Fyren i Kungsbacka

Bloggat

Besöksräknare med ljudsignal på Kulturhuset Fyren

Besöksräknare från Byggoteknik levererar statistik på antalet besökare till Kulturhuset Fyren i Kungsbacka.

Kulturhuset Fyren i Kungsbacka

Kulturhuset Fyren i Kungsbacka har koll på antalet besökare

Besöksräknarna räknar antalet besökare dels till biblioteket, dels till konsthallen på andra våningen. Den har dessutom kompletterats med en ljudsignal ”ding-dong” för att uppmärksamma personalen när det kommer konstintresserade besökare. Ljudsignalen går enkelt att stänga av vid behov via en liten brytare på sidan av besöksräknaren. Räkneverket nollställs genom att hålla en magnet en kort stund mot kapseln. Då finns det inga knappar som nyfikna besökare kan råka trycka på och förstöra statistiken.

Så här trevligt låter ding-dong-signalen:

Man kan ansluta upp till 7 ljudenheter som sätts i valfria eluttag i lokalen t.ex. i anslutning till butiken, i förrådet, på kontoret eller i källaren. Avståndet kan vara ända upp till 50 meter från besöksräknaren! Det finns 5 olika ljud att välja mellan och 3 lägen för volymen samt tyst. Dessutom blinkar en blå lampa på ljudenheten för visuell effekt.

Besöksräknare med ljudsignal

Besöksräknare med ljudsignal. Vid passage sänder räkneverket en signal trådlöst till ljudenheten som kan sättas i valfritt uttag längre in i lokalen.

Här finns mer information om besöksräknare med ljudsignal.

Besöksräknare till biblioteket i Kulturhuset Fyren

Besöksräknare till biblioteket i Kulturhuset Fyren.

Läs mer om våra besöksräknare eller gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *