Byggoteknik Besöksräknare Black Edition

Bloggat

Besöksräknare till Abstracta Silent Pods

Byggoteknik är med sina besöksräknare ny leverantör till Abstracta. Nu kan man se hur mycket de tysta rummen används!

Abstracta i Lammhult har ett fantastiskt fint sortiment av kontorsmöbler med fokus på att skapa ett bättre ljudlandskap. I samarbete med duktiga designers erbjuder man möbler som samtidigt fungerar som absorbenter och bidrar till att hålla nere ljudvolymen på arbetsplatsen. Byggoteknik är stolt leverantör av besöksräknare till de tysta rummen närmare bestämt Plenty Pod. En sådan här modul passar in var som helst t.ex. i ett öppet kontorslandskap eller i en korridor. Här kan man som medarbetare gå in och ringa sitt samtal i lugn och ro eller i de lite större varianterna ha ett enskilt samtal eller möte.

Plenty Pod

Abstracta Plenty Pod

Räknarna från Byggoteknik visar hur mycket de används vilket kan ge en fingervisning om de kanske behöver placeras om eller flyttas på något sätt eller, om det visar sig vara väldigt hög nyttjandegrad, utökas med fler.

Byggoteknik Besöksräknare Black Edition

Byggoteknik Besöksräknare Black Edition

Abstracta hade önskemål om en svart variant av vår standardräknare så vi tog helt enkelt fram en Black Edition. Räkneverket fälls in i väggen i Plenty Pod för att bli ett med rummet och därför tillverkas en speciell hållare till detta.

Vi på Byggoteknik ser fram emot samarbetet med Abstracta och hoppas såklart på många besökare!

Är du också intresserad av att räkna antalet besökare? Läs mer om våra olika besöksräknare och gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *