Stoppljus

Bloggat

Besöksräknare Varbergs Camping

Byggoteknik har tillsammans med Gatelock levererat en besöksräknare med stoppljusfunktion till Varbergs Camping.

Byggotekniks besöksräknare räknar antalet personer som passerar entrédörrarna. När det är ok att gå in lyser en stor grön lampa på utsidan. När lokalen är full växlar ljuset till rött och man får vänta tills någon går ut från lokalen och lampan slår om till grönt igen.

I denna lokal i Apelviken använder man separata in- och utgångar, men besöksräknaren kan också hantera kombinerade entréer för in- och utgång. Gatelock ombesörjde installationen och har också utvecklat det eleganta stoppljuset med hela 96 lysdioder som lyser antingen grönt när det är ok att gå in och blinkar rött när lokalen är full.

Gatelock är ett innovations- och produktionsföretag, lokaliserat i Mölndal och Kinna som är inriktade på tekniska lösningar i första hand baserat på RFID – beröringsfria intelligenta kort. De har egenutvecklade betalsystem som bl.a. används på campingplatser t.ex. för varmvatten och låssystem.

Läs mer om våra olika besöksräknare eller gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *