Robotklipparhjul

Bloggat, Robotklippare, Webbutik

Byta hjul på MEEC robotgräsklippare

Hjullagrena på MEEC robotgräsklippare håller under ca 3 säsonger. Sedan är de sönderrostade. Så här lagar man framhjulen på en MEEC, Clipper och G-Force.

När framhjulen viker sig eller trillar av har kullagrena rostat sönder. Det sitter 3 st 6-17-6-lager på varje hjul. Här är tre alternativ till hur du får igång din robotgräsklippare igen! Och när du ändå skruvar isär maskinen, passa samtidigt på att byta batteriet som sitter på moderkortet.

Nya hjul

Antingen kontaktar man återförsäljaren för nya hjul inklusive lager och tillbehör. Jula tar 150 kr för ett nytt hjulpar med axel. Bakhjulen kostar 50 kr st. I skrivande stund är det oklart om lagrena i chassit följer med som reservdel när man beställer nya hjul från Jula.

Nya lager till befintliga hjul

Eller så kan man skaffa nya lager i kombination med låsbrickor från Byggoteknik. Dessa lager är troligtvis av bättre kvalitet än de som följer med original.

Ny konstruktion

Eller så byter man ut hela konstruktionen mot helt nya hjul. Detta kit med hjul och rostfria bultar och låsmuttrar lagerförs av Byggoteknik.se.

2 st framhjul robotgräsklippare
Framhjulslagrena på MEEC robotgräsklippare håller under ca 3 säsonger. Sedan är de sönderrostade. Här kan du köpa en rostfri alternativ lösning.
Produkt: (över 10 i lager)
Pris:
649,00kr
Antal:

Alltid fraktfritt inom Sverige!Till kassan Till kassan

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *