Golvvärmeplattor

Bloggat

Mässmaterial golvvärmeplattor

Pentair som tillverkar golvvärmekabel har bett Byggoteknik att tillverka domonstrationsplattor som skall användas på mässor i Finland.

Golvvärmeplattor

Byggoteknik har tillverkat golvvärme-demonstrationsplattor för Pentair som skall visas på ett antal mässor i Finland. De tomma ytorna till vänster om golvytskiktet skall kompletteras med broschyrhållare i rostfritt stål.
Närmast T2QuickNet, sedan T2Blå, T2RödT2Reflecta och sist en demoplatta förberedd för 4 olika termostater.

Pentairs golvvärmekabel T2Röd är en snillrik konstruktion som tillåter att man förlägger kabeln i rummet och sedan kapar den i valfri längd. Kabeln är självbegränsande. Många andra system bygger på att man i förväg måste veta rummets golvyta och köper värmesystem därefter. Det betyder att när man har lagt kabeln och börjar närma sig slutet ofta råkar ut för att man får lägga kabeln glesare i slutet för att den skall räcka hela vägen fram till termostaten, eller så får man repa upp hela kabeln och börja om på nytt med glease mellanrum hela vägen. Alternativt att det blir för mycket kabel i slutet och därför tätare mellan varven. Men Pentairs system T2Röd tillåter alltså att kabeln kapas precis var som helst. T2QuickNet och T2Blå köps i färdiga längder eftersom de är serieresistiva. Mer information om golvvärmesystem.

De nya SENZ-termostaterna går dessutom att styra via en app!

Frakt

Byggde stabila lådor klädda invändigt med frigolit för att skydda demomaterialet vid transport.

Monter

Golvvärmeplattorna i sitt ställ i utställningsmontern.

,

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *