Monter

Bloggat

Portalräknare till Salamässan

Byggoteknik har byggt en besöksräknare som användes i en portal på Sala-mässan.

Besöksräknaren används i en portal hos en utställare på Salamässan där besökarna kan gå igenom två olika öppningar och därigenom visa hur de ställer sig till frågan ”Jag känner mig trygg i Sala” vs ”Jag känner mig inte trygg i Sala”.

Monter

Besökaren ger sin röst genom att passera JA eller NEJ och antalet visas på respektive skärm.


Vi valde att färga Trygg i grönt och Inte trygg i rött samt understryka Inte för att förenkla för personer med synnedsättning/färgblindhet.

Så här ser det ut när den registrerar passage (exempel hämtad från en liknande lösning vi levererat till ProMeister/Mekonomen på en annan mässa).

Två sensorer är anslutna till besöksräknaren som i sin tur är kopplad mot en dator som sparar ner statistiken. Ett webbgränssnitt visar upp antalet passager på varsin skärm som är monterad ovanpå respektive öppning i portalen. Rubriken och utseendet på skärmarna är enkelt att justera om man har lite html och css-kunskaper eftersom det är webbsidor.

Besöksräknare för portal

Besöksräknare för portal

Mjukvara och installationfiler hämtas från vår Visitor Analytics-portal

Portal Counter Downloads

Portal Counter Downloads

Vi hoppas att många besöker Salamässan och går genom portalen!

Är du också intresserad av att hitta ett roligare sätt för dina besökare att visa var de står i en fråga? Läs mer om vår portalräknare, se fler exempel på vår portalräknare eller läs mer om våra olika besöksräknare och gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

,

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *