Bloggat

MEEC vs Clipper

Min skivtallrik eller knivtallrik till MEEC robotgräsklippare har sprucket. Beställde en ny reservdel hos Jula. Har nu väntat nästan två veckor och fick besked via deras chat att de inväntar leverans som kommer ”inom kort”. Kom av en händelse in på Rustas sida och det visar sig att deras Clipper 1200 är i princip samma maskin.

MEEC 1200 som marknadsförs via Jula är i princip samma maskin som Clipper 1200 som säljs via Rusta. Det är små mekaniska detaljer som skiljer såsom bakhjul och kaross. Men det är samma drivmotorer och elektronik. Ringde Clipper serviceverkstad på 0723-092989 och beställde en ny knivtallrik som skickas direkt på posten!

By  -      


1 Response

  1. Jonas skriver:

    Hej!
    Har en clipper 1200 (som är typ samma maskin som meec 1200). Det händer ibland/ofta att den går in i laddstationen och börjar ladda i typ 3 sekunder, sen tycker den att den är fullladdad och åker ut igen. Antar att spänningen mellan station och klippare inte är tillräckligt bra dessa gånger. Tycker att jag gör rent både dioder och station ofta. Är detta något du upplevt? Har du någon bra lösning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *