Sandlåda

Byggtips

Praktisk stenkant

För att göra det enkelt att klippa gräs kring altan, sandlåda och grusgångar, är det praktiskt att lägga en stenkant. Jag valde att lägga granitstenarna ner istället för som man brukar, gräva djupt och ställa dem upp. Det gör att stenkanten blir bredare vilket är bra eftersom gräset har en fömåga att sprida sig snabbt och växa över kanten.

Granit

När jag dränerade passade jag på att fixa iordning runt ikring huset. Jag lade ner granitstenarna för att de skall hålla undan gruset från gräsmattan.

Granit

Så här ser det ut efter något år när gräsmattan vuxit in till stened. Bilden tagen i mars, så därför ser den lite blek ut…

Altansten

Runt altanen lade jag skuren skiffer vilket gör det enkelt att klippa gräset plus att fukten hålls undan kring altanens kjol.

Sandlåda

Kring sandlådan och planteringar har jag lagt cementbaserade stenar från ByggMax

PS dra en remsa snigeltejp under sarjen så slipper ni sniglar bland barnens leksaker! Snigeln vill inte krypa över koppartejpen utan vänder hellre tillbaka till gräsmattan.

5 meter snigeltejp
Säkra dina odlingar från sniglar. En remsa snigeltejp på utsidan av pallkragen avskräcker sniglarna från att korsa tejpen då det bildas en svag galvanisk skillnad som känns obehaglig för snigeln varför den hellre vänder tillbaka till där den kom ifrån. Effektivt och helt giftfritt!
Produkt:
Pris:
79,00kr
Antal:
Slut på lager

Alltid fraktfritt inom Sverige!Till kassan Till kassan

, ,

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *