Saftblandare

Bloggat, Webbutik

Saftblandare som reagerar på rörelse

Fick ett nytt kul uppdrag av Bring Parcels i Jönköping som ville göra genomfarten i en port säkrare.

Uppdraget: När något närmar sig någon av sidorna av en port (t.ex. ett fordon eller en truck) skall saftblandare på båda sidor om porten tändas.

Lösningen: Löste uppgiften så kostnadseffektivt som möjligt genom att integrera rörelsesensorer direkt i belysningsarmaturerna och lite elektronik och en sladd däremellan. När någon närmar sig porten på någon av sidorna går varningsbelysningen/saftblandarna igång på båda sidor om porten och lyser i 5 sekunder eller tills transporten är genomförd.

Bring Parcels ville säkra en portgenomfart så när man närmar sig porten från någon av sidorna så skall varningsljus/saftblandare tändas på båda sidor om porten. Byggoteknik löste uppgiften genom att integrera rörelsesensorer i båda armaturerna och synkade varningsljusen genom att koppla ihop dem med en sladd. Det är alltså även en saftblandare på andra sidan porten som inte syns i filmen och som tänds samtidigt.

Installationsförslag

Skissade på ett installationsförslag.

Saftblandare installationsförslag

Fick en bild skickad från kunden där vi ritade in förslag på installation.

Saftblandare

Varningsljus som monteras på var sin sida av en öppningsbar port. Båda tänds när något kommer inom 8 meter för att varna någon på andra sidan porten att nu närmar sig ett fordon på andra sidan.

Teknisk data

Saftblandaren kan ställas i 3 lägen; Roterande, Sex blinkande, Två blinkande.
Tidsinställning: Man kan ställa varningsljuset ett lysa i 5s, 30s, 1 min, 3 min, 5 min eller 8 minuter.

Teknisk data

Systemet är ett 12-voltssystem och det krävs därför ingen elektriker för att installera det. Anslut endast en batterieliminator på 12V och minst 2A och tryck in i närmsta 230VAC-vägguttag.

  • Belysning: kraftigt lysande saftblandare med LED-belysning. Varningslamporna kan monteras med sugkopp eller skruvas fast
  • Max avstånd rörelsesensor: 8 meter
  • Rörelsesensorns vinkel: 100 grader
  • Strömindikator: Blå led lyser på båda saftblandarna för att visa att de får ström
  • Anslutning: Samtliga delar ansluts via skruvterminal i kapslarna. Det gör att allt går att lossa och sladd emellan enheterna går enkelt att förlänga
  • Levereras med 4 meter sladd emellan. Denna går givetvis att korta eller förlänga vid behov
  • Strömförsörjning: 12VDC, 5mA när lamporna är släckta, 1,2A när de tänds
Synkade saftblandare med röreslesensor
Synkade varningsljus med inbyggda rörelsesensorer som tänds när något närmar sig inom 8 meter. De kan t.ex. användas för att monteras på var sin sida av en öppningsbar port för att varna någon på andra sidan porten att det närmar sig ett fordon på andra sidan och vice versa. Pris ink moms.
Produkt: (1 i lager)
Pris:
12900,00kr
Antal:

Alltid fraktfritt inom Sverige!Till kassan Till kassan

By  -      

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *