Stairs Calculator på olika enheter

Bloggat

Trappappen uppdaterad till version 1.0.6

2013 byggde jag altan med tillhörande trappa. Ställdes då inför ett problem när jag skulle bygga altantrappan; hur få alla trappsteg lika höga? Och vilken vinkel och längd ska vangen under stegen ha för att få alla steg lika höga? Det borde ju finnas massor med folk där ute som ställs inför samma utmaning. Då föddes iden till en trappapp!

En riktigt bra app som hjälper vilken amatör som helst att beräkna och bygga en proffsig trappa.
I dagarna lanserade jag en liten uppdatering i version 1.0.6 av Stairs Calculator, mest för att få stöd för nyare Android API så att den hänger med i tiden, men även för att samtidigt få ut lite uppdateringar, bl.a. vinkel mot vägg men framför allt bättre stöd för olika device och upplösningar samt horisontellt och vertikalt läge.

Google playStairs Calculator Online
Stairs Calculator på olika enheter

Stairs Calculator på olika enheter med olika upplösning och skärmläge.

Appen och webbtjänsten har laddats ner tusentals gånger (i skrivande stund långt över 1.000 aktiva installationer) och jag har fått flera fina bilder från mina läsare och användarna som haft nytta av appen och byggbeskrivningen. Så kul!!!

Lite länkar

Bygga trappa
Bygga altan
Bygga altanräcke
Artikel i Expressens bilaga Bygg & Fixa från den 8 mars 2013 där min trappkalkylator uppmärksammas.

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar nedan om min trappkalkylator och byggbeskrivning har hjälpt dig i ditt projekt! Vill du hellre sätta vangerna på sidan av stegen och fräsa in stegen i dem, kan du se hur jag löste det när jag byggde en trappa upp till loftet.

Lycka till med ditt trappbygge!

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *