Registreringsbevis Alla Besökare Räknas

Bloggat, Teknik

Alla besökare räknas

Äntligen, efter ett par års arbete och väntan, är Alla besökare räknas ® skyddat som varumärke!

Byggoteknik utvecklar och tillverkar besöksräknare som räknar fysiska besök till butiker, mässor och allt annat som kan räknas t.ex. varor på ett löpande band. Om ditt företag skall ställa ut på en mässa har vi utvecklat en portalräknare så att besökarna själva kan se hur många som besökt montern. Vi har till och med kunder som räknar tvätt för att hålla koll på att inkommande antal linnen blir samma som utgående.

3 st besöksräknare

Tre stycken av våra standard besöksräknare med magnetnollställning utvecklade och byggda av Byggoteknik.

Våra räknare går att skräddarsy för kundens önskemål. Och en unik finess är att man kan finjustera känsligheten för att trimma in den efter kundens specifika miljö. Detta gör att siffran på räkneverket kommer att motsvara verkligheten så långt det är möjligt med denna teknik.
Givaren är inte känslig för solljus, värme eller andra yttre störande faktorer och alla ingående komponenter har hög industrikvalitet.
Besöksräknaren går också att levereras i IP-klassad kapsel för montering utomhus. Här har vi flera kunder som räknar hur väl deras motionsspår eller skidnedfarter används. Och har du en egen ubåt eller jagare kan vi räkna besökare där också! Alla besöksräknare utvecklas och tillverkas för hand i Sverige och leveranstiden är oftast inom en vecka.

Att skydda varumärket Alla besökare räknas ® är ett steg att ytterligare stärka vår position på marknaden.

Registreringsbevis Alla Besökare Räknas

Registreringsbevis Alla besökare räknas ®

Läs mer om våra besöksräknare och vill du också veta hur många som besöker din verksamhet kan du fylla i ett intresseformulär så återkommer vi med offert inom kort.

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *