Besöksräknare

Bloggat, Webbutik

Besöksräknare max 50 personer

Med anledning av Coronavirusets spridning har regeringen fattat beslut om att från och med imorgon, söndag den 29 mars, får allmänna sammankomster och offentliga tillställningar ha max 50 deltagare. Vår besöksräknare har koll på hur många besökare som befinner sig i lokalen just nu och kan larma med ljus och/eller ljud när 50 besökare uppnåtts.

Besöksräknare

Besöksräknare som visar antalet som passerat in samt hur många som befinner sig just nu inne i lokalen. När t.ex. 50 besökare befinner sig i lokalen samtidigt larmar besöksräknaren med blinkande blå lampor.

Med anledning av Covid-19 virusets framfart fattade regeringen igår beslut om att sänka nivån från 500 till endast 50 besökare till allmän sammankomst eller offentlig tillställning.

Besöksräknare

Besöksräknare som visar antalet som passerat in samt hur många som befinner sig just nu inne i lokalen. När [x] antal uppnåtts larmar besöksräknaren med blinkande blå lampor.

Byggoteknik utvecklar och bygger olika typer av besöksräknare och den lite mer avancerade av dem kan hålla koll på in- och utpassage och kan sättas att larma när ett visst antal besökare befinner sig samtidigt i lokalen t.ex. 50 besökare. Justeringen sköts via en inbyggd meny och kan när Coronaepidemin är över enkelt justeras upp till den normala nivån som lokalen eller utrymmet är klassad för t.ex. 500 personer.

Systemet används t.ex. av en flygplats, Hallands Konstmuseum och Maritiman i Göteborgs hamn.

Material om Corona och Covid-19 finns på Folkhälsomyndighetens sida med bl.a. frågor och svar om Corona, information om hur man undviker att bli smittad eller smitta andra och affisher man kan använda i sin verksamhet.

Var rädd om dig och nära och kära. Stanna hemma vid minsta symptom!

Läs mer om vår avancerade besöksräknare eller gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *