Japanska perspektiv av Oscar Reutersvärd

Bloggat

Besöksräknare på Teckningsmuseet

Idag har vi installerat en ny besöksräknare med ding-dong på Teckningsmuseet i Laholm, Halland.

Haft en fantastiskt trevlig dag i Laholm och installerat vår standardiserade besöksräknare med trådlös ding-dongTeckningsmuseet som faktiskt är Nordens enda museum för teckningskonst! Brandkårens gamla lokaler är omgjorda till kombinerad turistbyrå, tecknings- och keramikmuseum. En trappa ner i Tecknarateljén var det full aktivitet med barngrupper som fick pröva på alla möjliga konstformer; lera, teckning m.m.

Japanska perspektiv av Oscar Reutersvärd

Japanska perspektiv av Oscar Reutersvärd. I rummet med utvalda verk ur samlingarna fastnade jag för tre fina finurliga verk av Oscar Reutersvärd – de omöjliga figurernas mästare.

Lunchen avnjöts med utsikt över Lagan på klassiska Gröna Hästen.

Riddarspelen

Stig Blombergs konstverk Riddarspelet på rådhusets gavel var avstängd för i år. Det öppnar sig annars fem gånger om dagen; kl 9, 10, 12, 15 och 18 och visar två riddare som kämpar till häst. Det minner om freden i Laholm 1278, då Magnus Ladulås mötte danske konungen Erik Glipping. På inskriptionen står det ”År 1278 möttes Danmarks och Sveriges konungar i Laholm”. Bakom spelet är ett fönster och har man tur kan man få en glimt av någon vigsel eller annat kul.

Är du också intresserad av att veta hur många besökare som kommer till din butik eller verksamhet? Läs mer om våra olika besöksräknare eller gör en intresseanmälan så återkommer vi med förslag och offert oftast inom någon timme!

Byggoteknik – Alla besökare räknas ®

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *