K-Rauta

Bloggat, Byggprojekt, Byggtips, Renovering

Lägga klickgolv

Idag köpte jag golv till Attefallshuset. Letade runt en god stund och valde ett parkettgolv från K-Rauta. De har ett stort utbud och många fina golv att välja bland.

K-Rauta

K-Rauta i Mölndal vid Söderleden har ett brett sortiment av
byggmaterial, verktyg, el, vvs, trädgård, inredning och kök.

Först tänkte jag lägga in ett enklare laminatgolv från IKEA eller Rusta. Men de kan kännas lite kalla om man inte har golvvärme. Övervägde då ett Volcanic Ash Linoleum från golvshop.se. Det är ett klickgolv med korkyta undertill och en tålig linoleumyta som ger ett mjukt och fint golv att vistas på. Men det landade till slut i ett grått mattlackat ekparkett klickgolv från K-Rauta. Det kommer bli supersnyggt i huset och ge en härlig känsla i rummet.

K-Rauta i Mölndal vid Söderleden har ”räddat” mig många gånger då jag konstaterat på kvällen att jag missat köpa något jag behövt i renoveringsarbetet. De har öppet ända till 20 på vardagar och 18 på helgen. Bra när fogmassan inte räcker till, rörböjar som saknas eller när spacklet tog slut när jag flytspacklade badrumsgolvet. Då är det bra att kunna få tag på fler säckar även på kvällen innan golvet hunnit brinna. Se till att du skaffar klubbkortet Ihop som bl.a. ger tillbaka 2% i bonus på alla inköp.

Material

Klickgolvet gick snabbt och enkelt att lägga och det var riktigt kul eftersom man får ett snabbt resultat som dessutom blir riktigt snyggt. Det enda jag råkade ut för var att ett par golvbrädor gick sönder i änden när de skulle klickas ihop. Köp därför ett extra paket som du kan lämna tillbaka om det blir över. Inget kul om det saknas en planka i slutet och i värsta fall har golvet hunnit utgå ur sortimentet.

,

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *