Test med ett grått kakel i duschen.

Bloggat

Planera badrum

  Äntligen skall vi få till ett rejält badrum på nedervåningen. Vi ordnade barnvakt eftersom vi ställt in oss på att det ju lär ta en hel dag att hitta inredning, jämföra kakel o.s.v. Med siktet inställt på en stor VVS-butik på Hisingen körde vi förbi Konradssons kakel i Mölndal. Det tog inte mer än en timme. Där fanns allt vi ville ha!

  Tema Badrum

  Johan tog hand om oss och visade oss runt. Vi fastnade för en Dansani-kommod med spegel som dessutom var på kampanj nedsatt med 20%. Vi hade sedan tidigare köpt ett badkar på lejontassar, men har med tiden ändrat smak och ville ha ett lite mer modernt stuk. Det blev ett Alterna-kar där båda sidorna är symmetriska. Toastolen ville vi ha en vägghängd. Och i duschen blev det en modern duschränna från Purus. Hörde förresten att många hotell byter ut sina vanliga golvbrunnar eftersom de råkar ut för vattenskador när folk somnar i duschen och täpper till utloppet. Med en ränna bygger de bort det problemet!

  Camilla hjälpte oss rita upp hela miljön. Berättade att vi har ett berg bakom huset. Ja, det är ju inte alperna men det hade ju inte varit fel med denna utsikt!

  Och det här golvet är ju bara hur snyggt som helst!

  Sammanställning

  ,

  By  -      


  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *