Galler

Bloggat

Nils trappbygge

Nils, en av mina många nöjda trappkalkylatorkunder har skickat mig bilder på sitt fina bygge! Så kul att få se och återge ett riktigt snyggt bygge!

Hej Daniel!

Tack för att du gjort trapprogrammet. Det blev 2 trappor. Den stora hade jag exakt längdmått men visste inte hur det skulle se ut. Många är imponerade av resultatet och att jag gjort det själv. 😉 Allt står på berg. En del gamla murar för den gamla mindre altanen är återanvända, annars nya stolpar. Tidigare så slutade altanen vid muren. Trappan är i stort sett på samma plats som den gamla stentrappan. Altanen är nu mycket bredare från entrén och bort.

Tack så hemskt mycket för att du gjort appen. Det underlättade mycket för mig som aldrig gjort något liknande. Jag jobbar som elektriker och har inga speciella kunskaper att bygga altan. När det gäller trappan fick jag bra idéer, tips och mått från din app och webbsida. Jag har fått många trevliga kommentarer om den nya altanen och trapporna. Några tycker jag ska byta yrke! 😉 Det är tacksamt att höra.

/Nils

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *