Besöksräknare Sverige

Bloggat

Summering 2022

Så är vi inne på ett nytt år och det är dags för en retrospektiv 2022.

Under 2022 har Byggoteknik levererat ännu fler egenutvecklade högkvalitativa besöksräknare till kunder inom flera olika brancher; butiker, kyrkor, mässor, en botanisk trädgård, industri och till om med ett fängelse!

Vi har också byggt mässmaterial och tillverkar just nu ett antal termostatdisplayer i akrylglas där vi också formgivit och ritat underlaget.

Vi har tagit in lite fler produkter i vår webbutik som underlättar för våra besökare som stött på liknande problem som oss. t.ex. hur kan man reglera ljuset med två eller flera dimmers, hur lagar man halvljuset på en Volvo S40/V40 och hur får man värmepumpen att känna av rätt utomhustemperatur.
Omron Effektrelän

Effektrelän

Trappdimning

Trappdimning

Genom åren har vi fått fantastiskt fin återkoppling och kommentarer från flera kunder t.ex. på Trappkalkylatorn

Jonas Eriksson i Enköping skriver:

Trots att jag hållit på/arbetat med bygghantverk i 40 år och byggt ett antal trappor både inomhus och utomhus, så är den här appen ett helt ovärderligt och tidssparande hjälpmedel. Hade utan tvekan gett dem 10 stjärnor om det varit möjligt, så funderar du att bygga en trappa så rekommenderar jag starkt att du laddar ned den. På mindre än en minut så har du en färdig, komplett, ritning med alla mått och enkla tydliga beskrivningar. Jonas Eriksson i Enköping

Eller om våra Kabelbrottsdetektorer där Susanne skriver:

Toppenlevererat redan idag, vilken fin service du har. Nu har vi hittat brottet med hjälp av detektorn, å klipparen går igen. Tacksam!

Och Davve återkopplar på vårt inlägg hur lagar kupéfläkten på en Volvo V40/S40:

Tack Daniel för att du la ut beskrivning på hemsidan som jag kunde hitta felet på min Volvo V40. Nu har jag satt dit transistorn och nu fungerar fläkten perfekt. Stort tack!

Fler kommentarer och recensioner finns på Google, Hitta.se och RECO.se. Recensera gärna Byggoteknik på Google!

Fun facts

Roade mig med att pinpointa ut några besöksräknarkunder och det var roligt att se hur utspritt det är över Sverige!

Besöksräknare Sverige

Byggoteknik har konstruerat, tillverkat, levererat och installerat hundratals högkvalitativa besöksräknare i Sverige och även utomlands.

Under 2023 fortsätter vi utveckla och bygga nya spännande lösningar till våra kunder.
God fortsättning på 2023!

Önskar Byggoteknik

By  -      


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *